<< Előző

Apartmanház eladó Horvátországban a Vir szigeten!

Ref : 1368

Eladó :

Irányár: 92,00 M Ft

Részletek :

Terület165,00 m²
Telek500,00 m²

A 2008-ban épült kétszintes üdülőépületben három külön bejáratú apartman került kialakításra. A földszintet 2 hálószobás, nappali-konyha, előszoba, fürdő, mosókonyha-WC helyiségekkel ellátott 77 m2-es lakrész foglalja el. Udvari feljárón jutunk az emelet bejáratához, innét nyílik a két egyenként 30 m2-s apartman, melyekben 1 háló, nappali-konyha, fürdő-WC és terasz kapott helyet. A lakrészek természetesen klimatizáltak, a hűvösebb időben olajradiátorokkal fűthetők, a földszinten beépített cserépkályha is készült. Az udvarban áll egy 28 m2-s könnyűszerkezetes épület, mely társalgóként, étkezőként használatos. A növényekben gazdag udvarban 4 db autó részére biztosított a parkolás.

Az ingatlan a teljes berendezésével együtt és részletre is eladó! A részletfizetés határideje külön megegyezés kérdése, belátható időn belüli teljesítéssel. Az ingatlan jogilag rendezett.

A csendes és barátságos Vir sziget az Adriai tenger Dalmáciai részén található, a szárazfölddel egy 390 m hosszú híd köti össze, melynek használata ingyenes.

Érd.:  30/98-56-862

Vissza a listához

Kiemelt ajánlat

Kapcsolat felvétel


Partnerek

ingatlantajolo

Copyright © 2021 Kalocsai Ingatlanok. Template designed by olwebdesign.