Kalocsán vízpart mellett épülő családi ház eladó!

Ref : 1628

Cím :

Kalocsa

Eladó :

Irányár: 119,00 M Ft

Részletek :

Terület360,00 m²
Telek1.926,00 m²

Kalocsa Kertvárosában, annak jelenleg legkeresettebb részén, a Csorna-Foktői csatorna melletti utcában eladó egy 43%-s készültségi fokú földszintes családi ház!

Az utca egy házsorból áll, az épülő házzal szemben fás, parkos terület, melynek területén szabadidős tevékenységet támogató beruházás folyik, közvetlenül mögötte a csatorna a természetes határ a Dunára vezető jegenyefás út örökpanorámájával.  

A városközpont 2 km, óvoda, általános iskola, élelmiszerüzlet, a városi sporttelep 500-1000 m távolságon belül elérhető.

A lakótér 270 m2 hasznos alapterületű, melyben nappali, konyha, étkező, 4 szoba ahol egy szoba külön fürdővel WC-vel és gardróbbal rendelkezik, további egy fürdő WC-vel, mégegy fürdő és mégegy különálló WC, előszoba, mosókonyha, gardrób és kettő belső tároló kap helyet.

A lakóépülettel egy tető alatt találjuk azt a 90 m2-s épületrészt, melyben a kétállásos fűthető garázs, gépészeti helyiség, folyosó és további tárolók alakíthatók ki. A padlástér tárolásra alkalmas, két feljáró készült.

A lakóház energiatakarékos ház, passzív ház koncepció alapján lett tervezve. Föld- levegő hőszivattyúk biztosítják a padló- és mennyezet fűtés hőszükségletét, rásegítő fűtésként fatüzelés kandallót terveztek. Napelemes rendszer kerülne kiépítésre, a garázsban elektromos jármű töltőt terveztek.

Építész-, gépész-, villamos kiviteli tervek és lakberendezési koncepció terv rendelkezésre áll.

Érd.:  0630/98-56-862

Vissza a listához

Kiemelt ajánlat

Kapcsolat felvétel






Partnerek

ingatlantajolo

Copyright © 2024 Kalocsai Ingatlanok. Template designed by olwebdesign.