Kalocsán felújított családi ház a város kedvelt, csendes részén eladó!

Ref : 1600

Cím :

Kalocsa

Eladó :

Irányár: 35,00 M Ft

Részletek :

Terület65,00 m²
Telek694,00 m²

A családi ház 65 m2 hasznos alapterületén 2,5 szoba, előszoba, konyha, fürdő, mosókonyha-WC és padlásfeljáró került kialakításra, a bejárati ajtó a fedett teraszról nyílik.

A radiátoros központi fűtési rendszer turbó gázkazánnal üzemel, ez a kazán biztosítja a melegvíz ellátást is. A nyári hűtésről a nappaliba szerelt klíma gondoskodik.

A lakóházon a tető kivételével minden megújult az elmúl négy évben. A falakat átvágásos módszerrel utólagosan szigetelték, a falak belül oldalt és a mennyezeten egyaránt szigetelkéssel ellátott gipszkarton burkolatot kaptak, új a víz, szennyvíz- és villanyvezeték hálózat, a fűtési rendszer, a szobák parketta burkolatának kivételével az összes padlóburkolat, a fürdőszoba, új műanyag homlokzati nyílászárók kerültek beépítésre szúnyoghálóval, redőnnyel.

Az utcai oldalon zárt téglakerítés épült, a kétszárnyú kapu elektromos működtetésű.

Az udvarban álló 42 m2 alapterületű melléképületben egy garázs és egy 26 m2 alapterületű, több célra hasznosítható helyiség található.

Az ingatlan összközműves, 1x32A elektromos bekötéssel rendelkezik.

A vételár tartalmazza az újszerű állapotú beépített konyhabútort a tűzhellyel és elszívóval, a beépített szekrényeket, az előszoba bútorzatát.

Érd.:  0630/98-56-862

Vissza a listához

Kiemelt ajánlat

Kapcsolat felvétel






Partnerek

ingatlantajolo

Copyright © 2024 Kalocsai Ingatlanok. Template designed by olwebdesign.