Kalocsán központhoz közeli csendes utcában igényes tágas családi ház teljes berendezésével eladó!

Ref : 1509

Cím :

Kalocsa

Eladó :

Irányár: 90,00 M Ft

Részletek :

Terület299,00 m²
Telek513,00 m²

A lakóház teljesen alápincézett, tetőtere beépített.

A lakásból és az udvarról egyaránt megközelíthető a teknőszigeteléssel ellátott 105 m2 alapterületű, 2,00 m belmagasságú pincében családi-, baráti összejövetelek lebonyolítására alkalmas 52 m2-s társalgó került kialakításra külön bárral, előtérrel, WC-vel és wellness teremmel. A wellness helyiségben hatszemélyes Wellis márkájú ózongenerátoros jacuzzi, négyszemélyes infraszauna és zuhanyzó áll rendelkezésre. A pince természetesen fűtött.

A 100 m2 hasznos alapterületű földszinten tágas hálószoba, 35 m2-s nappali, konyha, étkező, zuhanyzó-WC, előszoba, kamra, közlekedő található. A padlók csiszolt gránitlap, kerámialap és lamináltpadló burkolatúak.

A magas külső falak miatt a tetőtéri helyiségek is tágasak. A 94 m2-n 4 szoba, előtér, káddal és zuhanyzóval ellátott fürdő-WC épült. 

Radiátoros központi fűtés és padlófűtés is készült a házban, egymástól függetlenül üzemeltethetők, a rendszert gázkazán fűti.

A világítás rejtett halogénizzós és ledizzós égőkkel szerelt. 

A lakóház hűtéséről 6 db Panasonic inverteres klíma gondoskodik.

A lakóépület belső felújítása a közelmúltban történt, a belső nyílászárók egyedi faszerkezetűek, a homlokzaton műanyagok, a padlóburkolatok és a fürdők újak, a homlokzat 10 cm hőszigeteléssel ellátott.

A 25 m2-s fedett terasz az udvarról és az étkezőből egyaránt megközelíthető.

A betoncseréppel fedett 71 m2-s melléképületben kettő autó elhelyezésére megfelelő 35 m2-s garázs és kettő tároló helyiség kapott helyet. A hőszigetelt garázskapuval ellátott gépkocsitárolóban gázkonvektoros fűtés használható. A melléképület műanyag nyílászárókkal ellátott.

Az ingatlan összközműves, 3x25A elektromos áram bekötéssel rendelkezik, kerítése kovácsoltvas, kapuja elektromos, udvara térburkolt, kamera és riasztórendszer került kiépítésre.

A ház berendezéséből csak az étkezőasztal és annak székei nem maradnak, a többi bútor, a konyhabútorral a konyhagépekkel a házban marad, értéküket az ár tartalmazza.

Érd.:  0630/98-56-862

Vissza a listához

Kiemelt ajánlat

Kapcsolat felvétel


Partnerek

ingatlantajolo

Copyright © 2023 Kalocsai Ingatlanok. Template designed by olwebdesign.