<< Előző

Kalocsán jó állapotú hőszigetelt családi ház eladó!

Ref : 1499

Cím :

Kalocsa

Eladó :

Irányár: 45,00 M Ft

Részletek :

Terület101,00 m²
Telek1.209,00 m²

Kalocsán hőszigetelt tetőteres családi ház több célra hasznosítható melléképületekkel eladó!

A lakóépület 60 m2 hasznos alapterületű földszintjén nappalit, konyha-étkezőt, éléskamrát, káddal és falazott zuhanyzóval ellátott fürdőt, külön WC-t és előszobát lépcsőtérrel találunk, míg a tetőtérben kettő szobát, előteret, WC-t és gardróbot. A nagyobbik szoba fölött hangulatos galéria épült.

A fényképeken is jól látható, hogy a házbelső jelentős része faburkolattal ellátott, mely egyedi hangulatot ad a helyiségeknek. A tetőtérben fa beépített szekrények készültek, melyek természetesen a ház tartozéka, valamint az a beépített konyhabútor is a beépített gáz főzőlappal, elektromos sütővel és a mosogatógéppel.

A radiátoros központi fűtés gázkazánról működik. A homlokzat 5 cm hőszigeteléssel ellátott, az ablakok hőszigetelő üvegezésű műanyag szerkezetűek.

A bejárattal szembeni 25 m2-s melléképület teljesen alápincézett, külön WC blokkal és 25 m2-s fedett terasszal ellátott. Ebben az épületben régebben söröző működött, vízzel, villannyal és gázkonvektoros fűtéssel ellátott. Külön gázórája van az épületnek. Adottságai miatt egyszemélyes szolgáltató tevékenység végzésére kiválóan megfelelhet.

A lakóépület mögötti 74 m2-s melléképületben kazánház, 37 m2-s tároló helyiség és 19 m2-s garázs kapott helyet.

Az udvar térburkolt és betonozott, a kert füvesített.

Az ingatlan összközműves, 3x16A elektromos bekötéssel rendelkezik.

Érd.:  0630/98-56-862

Vissza a listához

Kiemelt ajánlat

Kapcsolat felvétel






Partnerek

ingatlantajolo

Copyright © 2024 Kalocsai Ingatlanok. Template designed by olwebdesign.