Kalocsán újszerű lakás garázzsal eladó!

Ref : 1395

Cím :

Kalocsa

Eladó :

Irányár: 29,50 M Ft

Részletek :

Terület74,00 m²

Az eladásra kínált kalocsai lakás a városközponthoz közel 2007-ben épült hat lakásos társasház tetőterében lett kialakítva, mely harmadik emeletnek felel meg. A korszerű alaprajzi elrendezésű 74 m2 hasznos alapterületű lakásban előszoba, nappali, 2 szoba, konyha, fürdő, kamra, WC, közlekedő valamint egy udvarra néző tágas erkély található. Az egyedi radiátoros központi fűtési rendszert kombi gázkazán fűti, a hűtés a nappaliba szerelt klímával történik. A lakás tartozéka a beépített konyha a konyhagépekkel, valamint a beépített szekrények és a fürdőszoba bútorzata.

A társasház zárt udvarában épült fel a lakáshoz tartozó 15 m2-s garázs, mely belül a jobb pakolhatóság miatt galériás kialakítású, kapuja távirányítóval működő elektromos kapu. A garázs előtti térburkolt terület még egy autó beállására biztosít helyet.

A városban ritkán találkozunk a központhoz közeli újszerű eladó lakással, mert kevés ilyen van. Hosszú távon kisebb létszámú család kényelmes otthona lehet, melyhez garázs is tartozik. A lakás teljes belső festése most fejeződött be.

Érd.:  0630/98-56-862

Vissza a listához

Kiemelt ajánlat

Kapcsolat felvétel


Partnerek

ingatlantajolo

Copyright © 2022 Kalocsai Ingatlanok. Template designed by olwebdesign.