<< Előző

Kalocsán szép családi ház eladó!

Ref : 1206

Cím :

Kalocsa

Eladó :

Irányár: 69,00 M Ft
Régi ár:74,00 M Ft

Részletek :

Terület260,00 m²
Telek859,00 m²

Kalocsán nagyon jó állapotú, igényes külső-belső kialakítású, jó alaprajzi elrendezése miatt kényelmes otthont kínáló családi ház eladó!

A greslap burkolattal ellátott szuterénben kazánház, főző-, tároló- és közösségi célokra is használható helyiségek lettek kialakítva. A földszinten a tágas és világos nappalin kívül gardróbszobás hálószoba, konyha, étkező, konyhai előkészítő, fürdőszoba, előszoba és háztartási helyiség, a galériás tetőtérben társalgó, kettő nagy szoba, fürdőszoba és gardrób található. A nappaliból nyílik a parkosított kertre néző terasz. Az udvarban álló kétkapus garázs közvetlen utcai bejárattal rendelkezik.

Korszerű kazánnal üzemel a padlófűtéssel és radiátorokkal szerelt kombinált fűtési rendszer. Az ingatlan ipari árammal és riasztórendszerrel ellátott, a lakás hűtéséről klímák gondoskodnak, a vízhálózat víztisztító és vízlágyító berendezéssel szerelt, a kertkapu és a garázskapuk automatizáltak, a kertben öntözőrendszer lett kiépítve, a fúrt kút mellett kettő vízóra méri a fogyasztást.

Az ingatlannal annak teljes berendezése is megvásárolható.

Érd.:  30/98-56-862

Vissza a listához

Kiemelt ajánlat

Kapcsolat felvétel


Partnerek

ingatlantajolo

Copyright © 2021 Kalocsai Ingatlanok. Template designed by olwebdesign.