Kalocsán a központban több célra hasznosítható polgári ház eladó!

Ref : 1592

Eladó :

Irányár: 79,90 M Ft

Részletek :

Terület272,00 m²
Telek732,00 m²

Kalocsán a belvárosban két utcára nyíló telken álló polgári ház eladó!

Az "L" alakú lakóépület Hunyadi utcai szárnya magas műszaki és esztétikai színvonalon fel lett újítva. A felújítás a főfalak és a tető kivételével mindent szerkezetet érintett, az aljzatbeton alá 5 cm lépésálló polisztirol szigetelés került, a padlóburkolatok újak, a melegpadló tölgy szalagparketta, új víz, villany és fűtési rendszer készült. A belső falak gipszkarton burkolatot kaptak. A nyílászárók egyedi faszerkezetűek, háromrétegű üvegezéssel Ug=0,6W/nmK, a födémen 10 cm táblás közetgyapot, a 60 cm-s külső tégla fal 10 cm hőszigetelést kapott.A radiátoros központi fűtési rendszert BAXI kombi kondenzációs tárolótartályos gázkazán fűti.

A felújított épületszárny 145 m2 hasznos alapterületű melyben három tágas utcára néző szoba, nappali-étkező, konyha, fürdő-WC, előszoba és kamra található.

A Sörös Imre utcára nyúló udvari szárny 127 m2 hasznos alapterületű, három szoba, konyha, fürdő-WC, zuhanyzó-WC, közlekedő, tároló és nyitott közlekedőből áll. Ez az épületrész felújítást igényel.

Az udvar belső sarkába 32 m2-s ikergarázs épült.

Az ingatlan összközműves, 3x25A és 1x32A elektromos bekötéssel rendelkezik.

A lakóház a nagy alapterülete miatt többgenerációs lakóházként, elhelyezkedése miatt irodaházként, egészségügyi szolgáltatási célokra vagy társasházként is hasznosítható.

Érd.:  0630/98-56-862

Vissza a listához

Kiemelt ajánlat

Kapcsolat felvétel






Partnerek

ingatlantajolo

Copyright © 2024 Kalocsai Ingatlanok. Template designed by olwebdesign.