<< Előző

Hartán eladó a Kolbászház!

Ref : 1560

Cím :

Harta

Eladó :

Irányár: 69,00 M Ft

Részletek :

Terület350,00 m²
Telek2.160,00 m²

Hartán az 51-es főút mellett a Kolbászházként ismert ingatlan eladó!

A 2014-ben épült épület két funkcióra épült. Az egyik felében hentes, füstölt áru bolt működött a hozzá csatlakozó meleg konyhás büfével és vizesblokkokkal.

A másik épületrészben húsfeldolgozó üzemelt, főleg töltelékáru, kiemelten kolbász készítése és füstölése történt itt. Az üzemi területen a működéshez szükséges kiegészítő helyiségek is megtalálhatók, mint az előkészítők, 3 db hűtőkamra, öltözők, vizesblokkok, raktárak, füstölők, iroda.

Az épület központi fűtési rendszere BAXI gázkazánról működik. A meleg víz ellátás a gázkazánnal fűtött 1 db 300 l-es pufferttartályból és a tetőre telepített napkollektorból biztosított. A nagyobb helyiségek klímával ellátottak.

A nagy padlástér beépítési lehetőséget nyújt lakások vagy vendégszobák kialakítására.

Az épület padlóburkolata 30x30 cm-s csúszásmentes és sima felületű greslappal burkolt. A nyílászárók műanyagok, a homlokzaton hőszigetelő üvegezéssel.

Az épület előtt gyephézagos térkővel kirakott parkoló épült. A parkolóba elektromos autó töltő lett telepítve, mely nem az ingatlanhoz tartozik.

Az ár tartalmazza a konyha és a büfé berendezését.

Az ingatlan összközműves, 3x63A elektromos áram bekötéssel rendelkezik.

Az ingatlan fél éve áll kihasználatlanul. Nagyon jó műszaki állapotú épület, elhelyezkedése és mérete miatt sok célra hasznosítható.

Érd.:  0630/98-56-862

Vissza a listához

Kiemelt ajánlat

Kapcsolat felvétel






Partnerek

ingatlantajolo

Copyright © 2024 Kalocsai Ingatlanok. Template designed by olwebdesign.