<< Előző

Homokmégyen két szomszéd lakóház együtt eladó!

Ref : 1530

Cím :

Homokmégy

Eladó :

Irányár: 45,00 M Ft

Részletek :

Terület183,00 m²
Telek3.921,00 m²

A kettő helyrajzi számon szereplő ingatlant évtizedek óta egyként használják.

A nagyobbik ház 124 m2 hasznos alapterületű, a nappali mellett 3 szoba, előszoba, konyha, kamra, fürdő-WC, külön WC található benne. Az elmúlt évben teljes belső felújítás történt, a mennyezetek gipszkarton burkolást kaptak, a teljes elektromos hálózat új, az összes lámpa LED-s, a padlók új vinyl, lamináltlap és kerámialap burkolatúak, a műanyag és a fa ablakok háromrétegű üvegezésűek, redőnyözöttek, szúnyoghálóval ellátottak. Az utcai homlokzatra 10 cm hőszigetelés került.

A ház korszerű elektromos fűtéssel ellátott. A felújítás során 3x32A elektromos bekötés készült a tervezett napelem rendszer miatt. Az ingatlan 10 KVA-s földre telepíthető rendszer csatlakozási engedélyével rendelkezik, melyhez a vezetékhálózatot kiépítették, csak a tartószerkezet és a napelemek elhelyezése van hátra.

A házban minden elektromos árammal működik, a villanyszámla átalány 72.000,- Ft/hó, mely teljesen kiváltható a napelem rendszerrel.

A lakóépület folytatásában 60 m2-s melléképület áll, melyben kamra, pincekamra és garázs kapott helyet. Az udvarban korábbi gazdasági épületek találhatók még.

A felújítást igénylő kisebbik lakóház 59 m2 hasznos alapterületű, egy szoba, konyha, kamra és kemencés kamra található itt.

A terület összközműves, gázcsonk a telken belül, öntözési lehetőség fúrt kútról új szivattyúval.

Az ingatlanok területe, adottságai a tulajdonosok részére önellátási lehetőséget biztosít.

Falusi CSOK igénybe vehető a vásárlás során.

 

Vissza a listához

Kiemelt ajánlat

Kapcsolat felvétel






Partnerek

ingatlantajolo

Copyright © 2024 Kalocsai Ingatlanok. Template designed by olwebdesign.